Pogosto me ženske sprašujejo “kaj privlači moške?” Odgovor se ne skriva zgolj v telesni privlačnosti. Seveda je ta pomembna, zanima nas kakšne noge imate, kakšno je vašo oprsje, vaše obrazne poteze in seveda tudi vaša rit. Zaradi tega se tudi trudite, da bi ravno te telesne dele moškemu, s katerim greste na zmenek predstavili v najboljši možni luči. Nekatere izmed vas tudi veste, da so moškim pomembne tudi druge lastnosti kot vaše telo: vaš nasmeh, smisel za humor in inteligenca. A moške, ko se odloča za žensko gleda na mnogo več. V kolikor ga želiš zadržati ob sebi, preberi kaj je tisto, kar te bo naredilo privlačno.

 

Zven tvojega glasu

Moški iščemo pri ženskah ravno nasprotni glas, kot ga imamo sami. Po študiji, ki je bila opravljena pred leti, so moškim bolj privlačne ženske, ki imajo visok glas. To v moških možganih sporoča, da si mlada, bolj ženstvena in privlačna. Kar moške pogosto moti je malo hripavi zvok s pokašljevanjem, ki kaže na to, da bi imela lahko zdravstvene težave. 

 

Tvoji lasje

Če se igraš s svojimi lasmi, jih navijaš na prst ali jih zvijaš v zmešnjavo na vrhu svoje glave. Vse to nas popolnoma razoroži. Dolgo lasje so nekaj, česar moški načeloma nimamo in tako so nam tvoji lasje, daljši kot so, bolj privlačni. Dolgo, gladki in svetleči lasje pri ženski kažejo na mladost, zdravje in plodnost. Vsak izmed nas si, ko sreča žensko s takimi lasmi predstavlja, kaj vse bo z njimi počel, če se bo večer končal v spalnici.

 

Dobre manire

Trditev, da so nam moškim privlačne tvoje dobre manire, se lahko sliši nekoliko neverjetna. S tem, ko se znaš zahvaliti ali reči prosim, mogoče moškemu celo pridržati vrata je za nas privlačno, saj kaže, da znaš gledati tudi na druge in ne postavljaš vedno zgolj sebe na prvo mesto. Dobre manire so tudi znak dobre vzgoje in moški si lažje predstavljamo biti skupaj s tako žensko tudi pri bolj formalnih dogodkih. Če se obnašaš kot odrasla oseba in se držiš dobrih manir, to kaže moškemu da ima ob sebi žensko, ne dekle. Nekaj, kar si želi vsak moški.

 

Tvoj apetit

Ne poskušaj se pretvarjati, da ješ kot vrabček. Moški namreč vemo, koliko hrane je potrebne za normalno življenje, sploh če si telesno aktivna. Še bolj pomembno pa je, da nas privlači, če ješ. Ženske z zdravim apetitom so privlačne, ker so ravno nasprotje večine, ki se obremenjujejo s tem, kaj in koliko pojejo zaradi skrbi za svoje vitko telo. Več kot jeste, bolj se osredotočimo na tvoje ustnice, del tvojega telesa, ki nas privlači. Da ne omenim, kaj vse se nam plete po glavi, ko te vidimo jesti hrano falične oblike.

 

Komunikacijske veščine

Mogoče zaradi tega, ker moški težko izražamo in govorimo o svojih mislih in občutjih, vsekakor je privlačno, če znaš izražati svoje zamisli, razmišljanja in občutke na primeren način. V članku Kaj ženske resnično mislijo sem pisal o tem, kaj ženske resnično mislite, ko nekaj poveste. Bodi drugačna in se izrazi na neposreden način. Ženska, ki zna zagovarjati svoja stališča in je kljub temu pripravljena poslušati tudi stališče moškega in z njim o tem komunicirati na dostojen način je privlačna. Kaže na inteligenco in razgledanost, dve lastnosti, zaradi katerih smo privlačni ljudje ne glede na spol.

 

Seveda to niso vse lastnosti, ki privlačijo moške. Še mnogo več je tega. A kot vidiš, ni zgolj tvoje telo tisto, ki nas zanima, čeprav pogosto dajemo tak občutek. Bodi drugačna, samozavestna, inteligentna in predstavi se v pravi luči moškemu. Zaradi tega boš bolj privlačna, kot če bi se pretvarjala, da si nekaj, kar v resnici nisi.

 

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar