Če bi te prijateljica vprašala: Kako veš, da mu ni do tebe, boš zagotovo znala povedati, kako prepoznati znake. Težava se pa pojavi, ko se to zgodi tebi in se sama sprašuješ in ne veš, če ima moški interes do tebe. Zagotovo je to eden najbolj nelagodnjih položajev, v katerem se lahko znajdeš kot ženska.

V nadaljevanju bom naštel nekaj znakov, ki ti lahko povedo, da moškemu ni do tebe. Toda bodi pozorna, možno je namreč da si te znake tudi napačno razlagaš. Lahko se namreč zgodi, da pri moškemu zaslediš te znake a zaradi drugega razloga – kadar si ni popolnoma prepričan, če želi poglobiti odnos s teboj ali pa, ko je mnenja, da se odnos odvija prehitro.

Moški smo v osnovi manj komplicirani, kar se tiče odnosov. No, marsikatera ženska se s to trditvijo ne bi strinjala, a dejstvo je, da prej in na bolj jasen način pokažemo, kaj si želimo. Smo pa bolj skopi z besedami, kot ste ve. Ravno zaradi tega pogosto pride do drugačne interpretacije ali nerazumevanja. Najbolljša pot, če nisi prepričana je, da ga enostavno vprašaš. No, ni rečeno da boš dobila odgovor, a vsekakor je boljše, kot biti v položaju, v kakršnem si.

In kaj so torej tisti znaki, ki ti lahko pokažejo, da mu ni do tebe?

 

Nikoli te ne kontaktira prvi

Najsi bo to telefonski klic ali sporočilo. Ko smo moški navdušeni nad žensko, radi z njo komuniciramo. Taka komunikacija je za nas prijetna. Mogoče prebira na spletu, kako si dopisovati z ženskami. Povsod piše, da naj ne odgovarjamo prehitro, da naj se delamo malo nedostopne. A če mu je do tebe, te bo z veseljem kontaktiral sam od sebe, ne le v kratkih besedah odgovarjal na tvoja sporočila.

 

Spogleduje se z drugimi ženskami

Ženske se počutite prijetno, ko se z vami spogleduje moški, ki vam je všeč. Že samo to, da se pogovarjate z njim je za vas nekaj posebnega. Imate občutek, da ste nekaj posebnega. Od takega moškega pričekuješ tudi, da bo pokazal več zanimanja zate, saj ga skozi spogledovanje kaže. 

Toda obstaja en del moške populacije, ki se bo spogledoval tudi z drugimi ženskami in ne bo pokazal zanimanja samo zate. Takrat nastopi težava. Možno je, da ni čisto prepričan, ali si prava zanj in občasno malo bolj lepo pogleda tudi kakšno drugo žensko, kar je nekako še razmuljivo. A če se spogleduje z drugimi ženskami vse povprek je mogoče to le znak, da mu ni do tebe.

 

Nikoli ni ljubosumen

Super! Bodo rekle tvoje prijateljice. Nekatere ti bodo mogoče celo zavidale in si želele, da bi bili njihovi partnerji taki, da nikoli ne kažejo ljubosumja. Hja, to zoprno ljubosumje. Ko smo, se počutimo neprijetno, a s tem kažemo partnerju, da nas zanima. 

Predvidevam, da gre za zdravo mero ljubosumja. Ne neko skrajnost, ko si partnerja skoraj lastimo. Mogoče bi bilo dobro kdaj napisati tudi kaj o tem. Skratka: ko moški ne kaže nikakršnega ljubosumja, kaže s tem tudi, da mu ni do tebe.

 

Ne posluša te

Imaš občutek, kot da je oddaljen svetlobna leta stran, čeprav sta v istem prostoru? Da ne posluša, kaj mu razlagaš ali da je z mislimi nekje čisto drugje? No, vsem se to kdaj lahko zgodi. Samo, da se to ne dogaja vsakič, ko sta skupaj. Takrat si v najboljšem primeru pri njem na drugem mestu.

Dobrega poslušalca boš hitro spoznala že po njegovi govorici telesa. Je odprt, osredotočen na tebe, opazuje tvoje oči, ustain tvoje kretnje. Ne zapomni si samo, kaj si mu povedala. Poizkuša razumeti tudi tvoje občutke, ki jih kažeš s svojo neverbalno komunikacijo.

 


 

Lahko bi seveda pisal še naprej. Kar precej je znakov, ki jih nisem omenil. Mogoče se tega kdaj lotim v kakšnem drugema zapisu. Bistvo je: če si spoznala moškega, šla z njim na zmenek in se imela lepo z njim, pričakuješ, da te bo po zmenku tudi kontaktiral. Zagotovo te bo, če ima tudi on do teb iste občutke. V nasprotnem primeru pa mu najbrž res ni do tebe.

Podobne znake moški kažemo tudi takrat, ko se sami in potihem odločimo, da bomo izginili iz življenja ženske. Več o tem si lahko prebereš v mojem zapisu: “Znaki da bo moški izginil“. Ne gre za popolnoma isto, se pa med seboj prepletata ti dve področji.

 

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar