Kako veš da si mu všeč po sporočilih, zakaj se ne bi raje dobila z njim in to ugotovila iz oči v oči? No, letošnje leto je res nekaj posebnega in seveda omejitve, ki smo jim priča močno vplivajo tudi na naša družabna življenja. Najlažje se je dobiti z moškim, opazovati njegovo govorico telesa in hitro lahko ugotoviš, če si mu všeč. A ker je druženje omejeno, je dobro poznati tudi znake ki ti povedo, če si mu všeč tudi preko sporočil, ki jih dobiš od njega.

 

Ti znaki veljajo za vse tiste, ki ste se spoznali pred omejitvami in ste sedaj omejeni na pisanje sporočil in tudi za tiste, ki ste se spoznali na kak alternativni način, o katerih sem pisal tudi v svojem prejšnjem zapisu »Zmenki v času epidemije«. Če boš brskala med mojimi zapisi boš našla tudi enega z naslovom »Kako veš da mu ni do tebe«, torej bo ravno nasprotno od tistega to, kar ti pove da si mu všeč, če se seveda lahko vidita. V nasprotnem primeru je dobro, da opazuješ njegovo vedenje tudi skozi sporočila, ki jih dobiš.

Pa smo moški sploh sposobni dolgega dopisovanja z žensko preko sporočil? Če imamo interes: ja. No, nekateri imajo tudi skrite namene ali se z žensko, ki prejema njegova sporočila samo igrajo. A resnost njegovih namenov se tudi da hitro ugotoviti. Če že po nekaj sporočilih preide njegova komunikacija na sex, potem najbrž tudi išče samo sex.

Vsega seveda ne bom moral zapisati, saj je različnih primerov veliko. Se bom pa osredotočil na tiste najbolj pogoste znake. Kako torej veš, da si mu všeč po sporočilih, ki jih dobiš od nejga?

 

Govori o tem, kaj bi počel če bi bil s teboj

To je eden najboljših znakov, da ti je všeč. Pomeni, da bi bil rad s teboj in da bi rad počel to kar predlagaš ti (ali on) skupaj s teboj. Če od njega dobivaš vsake toliko časa sporočila s tako vsebino, si ta moški zagotovo želi biti v tvoji družbi.

 

Uporablja igrive emotikone

Pri uporabi emotikonov znamo biti moški kar nekoliko zadržani. Emotikoni izražajo čusta in čustva so nekaj, o čemer moški ne govorimo najraje, dokler seveda ne naletimo na pravo žensko. Ko pa tako srečamo, potem tudi radi govorimo o svojih čustvih in občutkih. Glede na to, da je vajina komunikacija v veliki meri vezana na sporočila, boš vedela da si mu všeč tudi, če uporablja emotikone, sploh take s srčki in poljubi.

 

Zanima se zate in kaj se dogaja s teboj

Si mu mogoče naisala, da te boli hrbet? Te potem tisti dan kasneje ali naslednji dan sam od sebe vpraša, če je s tvojih hrbtom bolje? No, to pomeni, da se zanima kaj se dogaja s teboj. Če ga zanima to in če ga poleg tega zanima tudi, kako preživljaš dneve, je to eden od znakov, ki ti pove da si mu všeč.

 

Vzame si čas za sporočilo

Lepo je, če imaš moškega, ki si vzame čas zate. Tudi pri sporočilih ni veliko drugače. Če mu ti napišeš nekaj, kar ti je pomembno, on pa odgovori samo z »ja« ali »ne« ali pa sploh ne odgovori mu ne pomeniš prav veliko. Možno je, da ti ne bo odgovoril takoj ampak da si bo vzel čas za razmislek o tem, kaj bi ti sporočil in potem tudi napisal sporočilo s primerno vsebino.

Eni pravijo, da je hitrost odgovora tista, ki je pomembna. A bolj kot čas, ki mine od poslanega do prejetega sporočila je pomembna vsebina. Kako veš, česi mu všeč? Če hitro odgovori ali če si vzame čas in smiselno odgovori. No, saj najbrž sama veš da je to zadnje tisto, kar si želiš.

 

Spodbuja komunikacijo

Nič ni narobe, če si ti tista, ki spodbuja vajino komunikacijo. A če si vedno samo ti tista in je on vedno samo tisti, ki se odzove na tvoja sporočila, ta moški mogoče ni pravi zate. Če si mu všeč, bo on tisti ki bo začel komunikacijo, ko se mu nekaj časa ne boš javila. Kot vse ostalo v življenju je seveda najbolje, če obstaja neko ravnovesje.

 

Komplimenti

Je vajina komunikacija sicer prijetna a ti nikoli preko sporočila ne izreče komplimenta? No, tudi to je lahko eden od znakov, po katerih veš če si mu všeč. Moški smo nagnjeni k temu, da izrečemo komplimente veliko lažje, kot to storijo ženske (tako nakazujejo vsaj številne študije s tega področja). Če si mu všeč ti bo to tudi povedal ali pa ti poslal sporočilo s kakšniim komplimentom.

 

Lahko noč in dobro jutro

Si zadnja, ki ji pošlje sporočilo zvečer in ti zaželi lahko noč? Si prva zjutraj, ki prejme njegovo sporočilo, da ti zaželi dobro jutro? No, če je tako potem si lahko skoraj zagotovo prepričana, da si mu všeč. To namreč moški ne počnemo prav pogosto, sploh ne z večimi ženskami in še manj na dolgi rok. Če torej dobivaš od njega taka sporočila dnevno si lahko prepričana, da goji čustva do tebe.

 

Seveda je še veliko drugih znakov. A nekako sem zajel tista, ki so najbolj pomembna. Tako kot vsi ostali si tudi sam želim, da bo naše družabno življenje počasi zopet prešlo v neke bolj normalne okvirje, da se bomo lahko zopet več družili in manj izmenjavali sporočila. A dokler je stanje kakršno je, upam da najdeš moškega, s katerim se boš super razumela preko sporočil in ki ti bo stal ob strani ter te podpiral.

 

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar