Po tem ko sem napisal in objavil zapis z naslovom Zakaj me privlačijo napačni moški, sem prejel kar od nekaterih bralk vprašanje, kako prepoznati napačnega moškega? To lahko ugotoviš zelo zgodaj, še v času vajinih prvih zmenkov. Moški namreč zelo zgodaj pričnemo oddajati signale, kaj od določene ženske želimo. V kolikor nam je družba ženske prijetna, a nimamo resnih namenov, to tudi pokažemo, le naše znake je potrebno spremljati.

Že večkrat sem zapisal, da bodi kot ženska odločna in samozavestna. Ko se boš kot taka pokazala pred moškim, je zelo verjetno, da te napačni moški ne bo niti ogovoril, saj ve da ga boš v trenutku spregledala. Veliko raje taki moški iščejo ženske, ki izžarevajo negotovost in dvom. A v kolikor se ti zgodi, da greš na zmenek z moškim, za katerega nisi prepričana, če je pravi bodi pozorna.

 

Niso ljubosumni

Tokrat bom kar takoj navedel razlog, ki bi moral vklopiti pri tebi vsaj tih alarm. Naj se še tako trudimo, moški smo ljubosumna in posesivna bitja (mnogo bolj kot ženske). Pred stoletji smo se bili za žensko pripravljeni celo dvobojevati. No, nekaj tega je še vedno v nas in ko spoznamo žensko, s katero želimo preživeti življenje, to tudi pokažemo. Vsekakor pa se zoperstavimo, ko zaznamo kakšnega tekmeca. Spremeni se nam način govora, naša telesna govorica postane bolj napadalna, govorimo hitreje in bolj odrezavo. Zanima nas, kdo so moški, s katerimi “naša” ženska komunicira, kaj se z njimi pogovarja in zakaj.

Če torej naletite na moškega, ki tega ne izraža je zelo verjetno, da je to napačni moški ali povedano drugače, da temu moškemu nisi prioriteta. Mogoče si mu zanimiva in če v danem trenutku nima druge, bo najbrž tudi pripravljen nekaj časa vztrajati v vezi s teboj. Bo pa ta moški še vedno naprej iskal partnerko, ki mu bo lahko nudila to, česar pri tebi ne najde.

 

Skriva se za materialnimi dobrinami

Veliko je moških, ki so mnenja, da bodo lahko z žensko le, če jo bodo tudi materialno preskrbeli. Tako, kot smo se pred nekaj stoletji za ženske dvobojevali, smo pred tisočletji resnično bili tudi tisti, ki smo preskrbeli družino. A časi so se spremenili, ženske ste postale enakopravne. Marsikateri se je že zgodilo, da ji je pristopil moški, kazal ključe svojega novega avtomobila, mahal s polno denarnico bankovcev, te mogoče povabil že kar takoj na jadranje ali kratek skupen dopust.

Verjamem, da ti godi, če se moški trudi okoli tebe in ti namenja toliko pozornoti, a pozor! Pozornost, ki naj bi ti jo moški namenjal so njegov čas, spoštovanje in njegova energija. Moški, ki žensko želi osvojiti z materialnimi dobrinamo je pogosto nesiguren in ne ve, kaj bi pravzaprav rad. Svoje življenje kompenzira s temi dobrinami. Lahko mi verjameš, da boš bolj srečna z nekom, ki nima jadrnice in si ne more privoščiti dragega hotela, a ti bo namenil svoj čas, pozornost, si bo želel s teboj raziskovati in te spoštoval.

 

Seveda to še z daleč nista edini reči, na katere bodi pozorna. Najbolje bo, da prebereš zapis Znaki, da bo moški izginil, saj boš tam lahko našla še druge znake, ki bo morali pri tebi vzbuditi alarm. Tudi tam zapisani znaki namreč pomenijo, da si srečala napačnega moškega.

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar