Roman Brcar, avtor, kolumnist, oče, svetovalec in ljubiteljski tekač.

Ko sem pričel z raziskovanjem področja ločitev in s tem, kaj se v ljudeh dogaja, ko se razidejo, sem večinoma našel literaturo, ki so jo napisali terapevti in psihologi. Le malo pa je bilo literature, ki o tej temi govori iz osebnih izkušenj.

Zaradi svoje izkušnje, sem se udeležil svetovanja pri “Svetovalcu za razmerja – Relationship coach-u”, ki me je spodbujeval, da bi tudi sam pričel s svetovanjem. V okviru “SCM – School of Coaching Mastery” sem pričel z izobraževanjem za svetovalca in šolanje tudi uspešno zaključil. Pri organizaciji svetovanj sem pričel s sodelovanjem z Zavodom “Za dialog”, s katerim smo skupaj pričeli z delavnicami “Kako uspeti v odnosu”.

V začetku leta 2016 sem se dogovoril za sodelovanje z revijo Ženski Svet, kjer objavljam kolumno “Njegov pogled”. V tej kolumni se objavljajo “Zgodbe o Mojci in Janezu“, ki počasi preraščajo z nekaterimi dodatki v knjigo.

Na moji spletni strani najdeš tudi Zgodbe Življenja, katerih namen je, da pomagajo z nasveti ljudem, ki se znajdejo v različnih situacijah. Večino predlogov o tematikah dobim od svojih bralcev.