Bliža se čas, da se pokažeš bivšemu partnerju v svoji novi luči. V kolikor si se po tem, ko te je zapustil oddaljil od njega in v tem obdobju posvetil dovolj časa sebi in upošteval nasvete, ki sem jih napisal v zapisu Kaj storiti da se bivši vrne in Potrebne so spremembe, si zagotovo pri sebi uspel narediti premik. Preden pa se pokažeš bivšemu partnerju v novi luči se še enkrat vprašaj, če jo to res tisto kar si želiš. Če je to oseba, s katero želiš preživeti ostanek svojega življenja. 

 

Si še vedno želiš bivšega?

Zelo možno je namreč, da z nekoliko distance dobiš tudi nov pogled na sebe in bivšega partnerja. Možno je, da bivši partner ni oseba, s katero bi rad imel še eno, novo razmerje. Možno je, da si želiš v življenju doseči cilje, za katere si spoznal, da jih skupaj z bivšim partnerjem ne boš mogel doseči. Ker si postal bolj samozavestna oseba ti bo lažje sprejeti tudi to dejstvo. Preden se torej pokažeš bivšemu partnerju si najprej odgovori na vprašanje, če si tega resnično želiš.

 

Spremeni svoj izgled

A pri tem ne pretiravaj. Ljudje smo občasno namreč nagnjeni k pretiravanjem in spremenimo svoj izgled lahko tako drastično, da potrebujemo kar nekaj časa, da se na svoj nov izgled sami navadimo. No, tega ne želiš storiti. Nič skrajnega. Dovolj je že nekaj kosov nove garderobe, mogoče nova pričeska ali če si ženska nov make up. Vsekakor pa nekaj, da bo zaradi tega tvoje počutje boljše in tvoj nastop samozavesten.

Pred časom sem dobil vprašanje, zakaj je sprememba izgleda sploh pomembna? Po eni strani si sam s tem lahko povečaš samozavest in počutje, druga prednost pa je ta da bo bivšemu partnerju pokazala, da si se očitno spremenil in to že od trenutka, ko to bo zopet zagledal. Najbrž pozna vsak kos tvoje garderobe, s tem ko prideš pred njega drugačen, spremenjen to kaže na spremembe.

 

Oddaljenost ti omogoča presenetiti osebo

Če si bil sposoben kontrolirati svoja čustva in nisi v zadnjem obdobju kontaktiral bivšega partnerja, te po eni strani zagotovo pogreša, po drugi strani pa je še vedno prepričan, da si ne želiš drugega kot da bi bila zopet skupaj. Predvideva, da boš prosil in moledoval, da se vrne k tebi. A postal si samozavesten. Pripravil si načrt, kako boš kontaktiral bivšega partnerja.

Pozabi na to, da si želiš bivšega partnerja in nadaljevanje vajinega odnosa. Bivši si namreč tega tudi sedaj ne želi. Kar pa si želi je, da se zaljubi v osebo, ki ga je navdihnila na začetku vajinega razmerja. Pomeni, da je čas zopet za tvojo igrivost, zapeljevanje in občasno nedostopnost.

 

Pokaži svoj novi jaz

Ko se odločiš, da je čas pokazati se bivšemu partnerju je čas, da spozna tvoj novi jaz. Pomembno je, da svoj novi jaz pokažeš na način, da si to storil za sebe, ne zaradi tega, ker si ostal sam. Če si se držal nasvetov, ki sem jih zapisal, si zagotovo pričel s kakšno novo aktivnostjo. Povej, kaj počneš in kako se pri tem počutiš. Povej bivšemu partnerju, kaj načrtuješ in kako je tvoje življenje postalo zanimivo. Kmalu si bo namreč želel biti del tega tvojega novega, zanimivega življenja.

Pozor! Nikakor bivšemu partnerju ne laži, saj te bo spregledal. Ne govori, da počneš nekaj in se tega veseliš, čeprav se ne zares ali tega sploh ne počneš. Spregledan boš in možnost, da se bivši partner vrne k tebi, je odplavala po vodi. Nobenih laži, nobenega pretvarjanja. Bivši partner je zagotovo radoveden, kaj se dogaja v tvojem življenju in če bo tvoje novo življenje zanimivo si bo žele, kot sem že zapisal, biti del tega.  Poskrbi tudi, da pokažeš bivšemu partnerju, da si spremenil del sebe, zaradi katerega te je zapustil. Seveda, če si to resnično spremenil pri sebi.

 

Zapelji bivšega partnerja

Sprva bo bivši partner previden. Potrebno bo nekaj časa, da se vrne k tebi. V tem času je potrebno, da ohranjaš svojo samozavest, da si dobre volje in da si nasmejan. Bivši partner se bo želel prepričati,  da si resnično spremenjen in zapeljevanje bo daljše, kot je bilo, ko sta se prvič našla. Ne pričakuj, da bosta že po prvem ali drugem zmenku končala v postelji. Dlje, kot boš kazal svojo novo samozavest in svoj novi jaz bivšemu partnerju, boljše so tvoje možnosti, da se dejansko vrne k tebi.

 

Kako naprej?

Počasi. Tudi če si prepričan, da si bivši partner želi zopet biti s teboj ga ne sili. Naj bo bivši partner tisti, ki sprejema odločitve. Na tebi je, da si iskren. Ne pogovarjaj se o vajinem prejšnjem razmerju, saj bodo bivšemu partnerju misli ušle tudi na del, ko te je zapustil. Ne počuti se nemočnega, mnogo si dosegel v zadnjem času in prav je, da te bivši partner kot takega spozna.

 

Če se vseeno odloči,da ti ne more ponovno zaupati in biti skupaj s teboj to novico sprejmi z nasmehom in se zopet počasi oddalji. Prični razmišljati tudi o tem, da je mogoče kje oseba, s katero boš lahko srečen in pojdi naprej v svojem življenju.

 

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar