Po dveh letih abstinence sem ponovno skočila v akcijo druženja in spoznavanja novih obrazov predvsem moških, saj sem že malo pozabila kako je dejansko biti z moškim oziroma kako izgledajo.Tako sem se iz čistega firbologanja prijavila na portal two.

Predvsem je zato kriva moja bivša prijateljica, saj sem jo takoj ko me je seznanila s to zadevo označila za bivšo( mal heca). No tako sem en večer resno vzela stvari v svoje roke ter si skreirala ta profil na twoju. Se pravi tam te ne gledajo lepo, če ne daš gor svoje fotografije, kjer goriš v svojem nebeškem, najlepšem sijaju, kjer si skockan u nulo.

Jaz sem rahlo goljefala in slike malo popravila. Fotke se že začnejo nalagat in nadaljujem. Vtipkam starost (originalno seveda), dodam svoj opis, visoka 170 brez štiklov, oprsje štirica, dolgi blond lasje ter manekenske mere 90/60/90, aja še številka nog 39.

Razmišljam, da bi dodala še svoj življenjepis (joke). Joj ne ne ni to moj opis, pardon. Ponovim vajo in pokažem kdo sem brez skrivanja. Evo tkolele zaključila sem s kratko predstavitvijo sebe. No pa da vidimo sedaj, kaj me čaka in kakšni so moji bodoči princi, ki bodo prijezdili na nevidnih krilih omrežja.

In začelo se je dogajati, nekaj kandidatov je prijelo za vabo.Začelo so z lajkanjem in komentiranjem ter na polno težiti s sporočili. Ojoj kaj se to dogaja? Naenkrat si napadena z vseh strani in več ne dohajaš. A se lahko umiri to noro stanje? Za popizdit, navali narode.

Folk dejte so umirit no! Po drugi strani pa vsa navdušena začnem ugotavljati kje jih lahko tudi jaz prečekiram, lajkam, odlajkam. In ko začnem me kar stisne pri srcu. Nisem sigurna več kam sem se jaz to prijavila. O bože a je meni to bilo potrebno? To vbistvu niso princi to so žabe, katere se nikoli ne bodo spremenile v prince, ker jih nobena ne bo želela poljubit.

Ojoj vem da bom sedaj izpadla nesramna, ampak dejstvo je da vsi gledamo vsaj malo na videz in fizično privlačnost. Obupala sem v sekundi deset. Nemudoma sem začela iskati gumb izpiši se, odlogiraj se, skenslaj se čim prej dol, dol,dol. In po možnosti da nikoli več ne pridem nazaj na ta portal, nikoli več. Ufffff kakšno olajšanje ko sem to naredila, vendar še vedno z vprašanjem ali bom imela zaradi tega nočne more?

K sreči sem spala kot angelček. Naslednji dan sem se pregrešila. Jezna sama nase. Prekršila sem svoj dogovor, da me na tem portalu ne bodo nikoli več v lajfu videli. Iz nekega firbca me je pred gledanjem televizije spet zamikalo, da skočim na portal. Ups. Očitno je morala biti zares tuga, da sem prekršila pogodbo, ki sem jo sklenila sama s seboj. In tako se je začelo. Moje dopisovanje, opisovanje, blokiranje profilov in eno zanimivo novo poglavje, ki ga bom razkrivala košček za koščkom.

 

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Veselim se tvojega komentarja!

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar