Res je, da so večinoma moški tisti, ki se odločijo izginiti in popolnoma prekiniti vsakršno komunikacijo z žensko. A tudi ženske niso izjeme in se vedno pogosteje odločajo storiti isto. Znaki, po katerih boš spoznal, da se ženska odloča nenadoma izginiti so enaki kot pri moških, najdeš jih v članku “Znaki, da bo moški izginil“, ja vem, naslov bi bil lahko drugačen, saj se nanaša na oba spola, a bistvena je vsebina. Če torej naleti moški na žensko, ki se ne oglaša na klice, ne odgovarja na sporočila ali druge načine komunikacije, je zelo verjetno, da je to zaradi enega od naslednjih vzrokov.

 

Prvi zmenek ni potekal po njenih željah

Možno je, da ti je po prvem zmenku povedala, da je uživala v tvoji družbi, da se je dobro počutila in da bi se še kdaj rada dobila. A ko bo prišla domov in razmislila o vajinem zmenku, bo mogoče ugotovila da vseeno ni bilo dovolj povezanosti in da ni čutila dovolj privlačnosti, da bi se še videla s teboj. Dobro je, da si pozoren na njeno telesno govorico, ki ti bo skuraj sigurno povedala, kaj si dejansko misli o tebi.

 

Ko je v preteklosti prekinila razmerje, jo je moški užalil

Videl sem že komentarje na socialnih omrežjih, kjer je ženska zavrnila moškega, ko jo je povabil na zmenek in jo je ta isti moški potem užalil. Še več je takih in podobnih situacij, za katere ne vemo oziroma niso javno objavljene. A nekateri moški imajo to grdo navado, da žalijo žensko, ker jih zavrnejo, čeprav so jo pred dvema minutama povabili na zmenek in so želeli svoj čas preživeti z njo. Nihče si ne želi, da bi ga drugi žalili. V kolikor je to ženska v preteklosti že doživela je možno, da se bo tokrat odločila, da bo enostavno prekinila komunikacijo.

 

Meni, da nisi zanimiv

Ženska v moškem išče doživetje. Želi, da jo moški povabi na svojo pot, ki pa ji more biti zanimiva. To ne pomeni, da potrebuješ za to veliko denarja (pogosto moški to zamenjujejo oziroma si napačno razlagajo). Ženska si enostavno želi, da je življenje moškega zanimivo. Pogosto ženska da moškemu več kot eno možnost, da ji pokaže kakšno bi bilo lahko življenje z njim, a ko enkrat uvidi, da ne bo našla kar išče, pogosto prekine komunikacijo ali izgine iz njegovega življenja, saj je prepričana, da moški ne bo razumel, kaj mu želi povedati.

 

Ne želi razlagati svoje odločitve

Ko se ženska neprijetno počuti v družbi moškega, ali jo moti njegovo obnašanje, ji je lažje, da enostavno izgine, kot da bi moškemu razlagala svoje odločitve, saj ve, da bi ga s tem prizadela. V kolikor bi mu povedala, zakaj se resnično več ne želi dobivati z njim bi se dotaknila njegovega obnašanja ali njegove osebnosti. Ker ve, da si tudi sama ne bi želela slišati kritike na ta račun v tem primeru izbere drugo pot.

 

Ko je moški preveč dosegljiv

Ne le ženske, tudi moški tega nimajo najraje. A vseeno so ženske glede tega bolj občutljive. Naj najprej povem, kaj to pomeni: če ženski neposredono odgovarjamo na njena sporočila, se ji javljamo še predno telefon prvič do konca zazvoni, a tudi to, da moški nepovabljeno posegajo v njen osebni prostor. Ko se tako obnašajo oddajamo od sebe signal, da nimajo svojega življenja in da so odvisni od druge osebe. Ravno to pa je tisto, zaradi česar postanejo neprivlačni. Ženska izgubi interes in moškega enostavno ne kontaktira več, a se tudi ne odziva na njegovo komunikacijo.

 

Našla je drugega moškega

Tako kot samski moški hodijo na zmenke, to počnejo tudi ženske. A razlika je v tem, da jih stalno kontaktirajo različni moški. Danes z vsemi socialnimi omrežji in aplikacijami za komunikacijo je to še bolj izrazito. Priznati je potrebno, da moški na ta način ne dobivamo toliko pozornosti kot ženske. Dokler se ženska ne odloči sama, da je moški s katerim je šla na zmenek pravi zanjo, bo šla mogoče na kak zmenek tudi z drugim moškim. Če je ta moški v njenih očeh z njo bolj kompatibilen, bo s prejšnjim moškim enostavno prekinila komunikacijo.

 

… se tudi vračajo?

Redkeje kot moški, se pa dogaja. In ko se vrnejo, je to prav tako kot pri moških, iznenada. A kdaj se ženska odloči, da se nenadoma vrne k moškemu, od katerega je brez besed ‘pobegnila’? Odgovor je enostaven: bila je na zmenkih z drugimi moškimi, za katere je menila, da so za njo bolj primerni, a na koncu spoznala da niso. Ponavadi pošljejo moškemu kratko sporočilo ali dve.

Kaj storiti, ko ženska nenadoma ‘izpuhti’ in se za njo izgubijo vse sledi? Odgovore boš našel v članku “Kaj storiti ko moški nenadoma izgine“. Imaš prav, tudi ta naslov bi moral spremeniti, a vsebina članka velja za oba spola.

 

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar