Želim si bivšega partnerja je eno najbolj pogostih razmišljanj tistih, ki me kontakrirajo. Kot sem že zapisal v članku Želim da se bivša/bivši vrne k meni je to možno doseči, a najprej si je potrebno razčistiti, kaj v življenju resnično želimo. Je želja po bivšemu partnerju le nekaj trenutnega, ali si res želimo na novo z njim vzpostaviti partnerski odnos? Ja, ravno to je potrebno: nov partnerski odnos z isto osebo. Prejšnji odnos se je končal z vzrokom in najbrž nihče od nas ne želi nadaljevati nekaj, kar je propadlo. V tem primeru je tudi novi odnos obsojen na razpad. 

 

Lahko seveda tudi raziščeš preko iskalnika google, kaj ti je storiti, da se bivši vrne.

Če si ženska in si želiš, da se vrne nazaj tvoj bivpi partner, boš našla krepko preko miljarde zadetkov. V nasprotnem primeru se jih še vedno najde preko 700 miljonov. Če bi želeli prebrati vse te članke jih je preveč za celo življenje, ki ga imamo še pred seboj.

Nasveti so si načeloma zelo podobni. Večina njih ponuja “instant” rešitve, ki pa ne upoštevajo tvoje specifične situacije. V času, ko se nam vsem mudi in se življenje odvija s hitrim tempom so take rešitve seveda marsikomu dobrodošle, saj ne zahtevajo veliko časovnega in čustvenega vložka. Temu primerni so ponavadi žal tudi rezultati.

 

Vsem rešitvam je nekaj skupnega, kar pa dejansko drži.

Bivši je bivši z razlogom. To, da ga večkrat dnevno kontaktiraš, kličeš, pošiljaš sporočila, mogoče celo darila ali ga “zasleduješ” ne bo pripomoglo k temu, da se vrne k tebi. S takim obnašanjem boš dosegel le to, da bo bivši še bolj trdno prepričan, da je storil prav ko te je zapustil. Eden izmed nasvetov, ki jih boš dobil je, da takoj prenehaš s tem kar počneš in ta nasvet je dober. Daj bivšemu partnerju svobodo, pusti ga. 

Misliš, da bo takoj našel drugega, če te ne bo blizu? Še veliko hitreje se bo to zgodilo, če ga ne boš pustil pri miru. Drugi nasvet, ki ga boš tudi zasledil v skoraj vseh podanih rešitvah je, da 30 dni svojega bivšega partnerja ne kontaktiraš?!? Pa to res kaj pripomore k temu, da se je potem bivši pripravljen vrniti, ali je to zopet nekaj kar me bo še bolj oddaljilo od njega? 

 

To, da se bivši partner vrne nazaj ni izključno v tvojih rokah.

Kot lahko prebereš v marsikaterem izmed mojih zapisov, sta za partnerski odnos potrebna dva. Oseba, kot si v tem trenutku si za tistega, ki te je zapustil, neprivlačen. Potrebno je torej storiti nekaj na sebi, da boš postal zopet privlačen. Ne govorim o tvoji zunanjosti, med tabo in vsemi tvojimi bivšimi partnerji bo po vsej verjetnosti vedno obstajala telesna privlačnost. Tvoje obnašanje je tisto, ki ni privlačno.

To neprivlačnost ne kažeš samo svojemu bivšemu partnerju temveč tudi drugim ljudem. Bolj, ko se v tem obdobju trudiš najti drugega partnerja, bolj ti to ne uspeva. In kaj storiti, da se to spremeni? Ključ do rešitvi ima vsak v svojih rokah. Poskrbeti moraš za sebe in svojo srečo – sam! Zato govorijo o tem obdobju, ki naj bi trajalo približno en mesec, da si povrneš svojo samozavest in postaneš oseba s privlačnim obnašanjem. Dokler tega ne dosežeš tudi nima smisla, da se kažeš svvojemu bivšemu ali ga kontaktiraš, saj bo v tebi videl le osebo, ki jo je zapustil.

Res se zgodi, da so določene situacije, ko je skoraj nemogoče, da ne bi kontaktirali bivšega partnerja. Dober primer je, če imata otroke ali skupno gospodinjstvo, iz katerega se zaenkrat drugi še ni odselil. Tudi v tem primeru seveda obstajajo rešitve, kako čim manj kontaktirati bivšega partnerja in poskrbeti v prvi vrsti za sebe, svoje želje in potrebe, ki te bodo zopet privedle do tvoje osebne sreče.

Nekaj osnovnega o tem, zakaj ne kontaktirati in se ne odzivati bivšemu sem zapisal. Več o tem, kaj se s tem doseže pa v mojem naslednjem zapisu. Pri vsem pa bi te rad opomnil, da je tvoja situacija edinstvena in da instant rešitve  praviloma ne dajejo željenih učinkov.

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar