Tako, kot smo si moški različni, tako so različni tudi znaki, kako lahko prepoznaš, da se moški odloča izginiti iz tvojega življenja. Prav je, da v razmerju spremljamo odzive in način dojemanja svojega partnerja. Vse to nam bo pomagalo, da zaznamo tudi znake, ki se pojavljajo, ko se moški odloči, da bo izginil iz tvojega življenja. Pogosto se ženski zdi, da se je to zgodilo nenadoma, toda moški se o tem odloča kar nekaj časa.

Bodi pozorna, ko se pojavijo naslednji znaki

 

Sporočila

Kratka ali enobesedna sporočila brez vprašanj in vljudnostnih fraz ali različnih emotikonov so ponavadi vedno slab znak. Predvsem, če si mu sama napisala malo daljše sporočilo in pričakuješ tudi tak odziv. Slab znak je tudi, če na tvoja sporočila prične odgovarjati pozneje, kot je to počel v preteklosti. V kolikor ne živita skupaj in sta si dobro jutro in lahko noč zaželela preko sporočil in moški nenadoma s tem prekine, bodi pozorna. Tudi to je znak, da se pri njem nekaj dogaja. Seveda obstajajo izjeme. Ko smo v službi včasih res nimamo časa, da bi odgovorili takoj ali si vzeli čas, da napišemo daljše sporočilo.

 

Ko omeniš prihodnost utihne ali spremeni temo

S tem niti ne mislim daljne prihodnosti. Govorim o načrtih za naslednji vikend. Ko se boš z njim pričela pogovarjati o tem, kaj bi rada z njim počela čez nekaj dni bodi pozorna na njegov odziv. Če na tvoj predlog ne bo odgovoril, spremeni temo pogovora ali ti pove, da že ima načrte s svojimi prijatelji so to znaki, da mu ni do druženja s teboj in da bo izginil. Moški, ki ima interes biti s teboj, bo v primeru da je resnično zaseden in svojih planov ne bo mogel spremeniti, to tudi povedal in predlagal alternativo.

Bodi pozorna tudi, če moški odpoveduje vajine zmenke. Včasih je res možno, da pride kaj vmes in nimamo časa. Toda če se to zgodi nekajkrat zaporedoma je to znak, da mogoče ne bo prišel nikoli več na zmenek s teboj.

 

S teboj ne želi deliti informacij o sebi

Večini ljudi se zdi čisto normalno, da na prvih zmenkih povedo svojemu partnerju kaj so njihovi hobiji, kam bi radi potovali, kaj imajo radi in informacije o svoji družini. V kolikor moški sam od sebe ni pripravljen deliti teh informacij o svojem življenju s teboj je to dober znak, da se od takega moškega posloviš. Obstaja namreč velika verjetnost, da se bo v nasprotnem primeru on od tebe.

 

Komplimenti in izkazovanje naklonjenosti

Ko dobiš s strani moškega preveč komplimentov je to lahko znak, da si končno našla pravega moškega, a včasih je to lahko tudi znak da je vajino razmerje enostavno prelepo, da bi bilo lahko resnično. Bodi pozorna pri moških, ki ti dajejo preveč komplimentov ali ti namenjajo preveč naklonjenosti, predvsem takrat, ko sta v družbi. Takrat njegovo početje vidijo tudi drugi in to svoje početje lahko izrablja le kot ustvarjanje dobre podobe o sebi.

Izkazovanje naklonjenosti in komplimenti so nekaj, česar si želi vsaka ženska. A bodi pozorna, možno je, da so to le besede. Opazuj njegovo obnašanje, ki mora tudi izražati isto kot njegove besede. V kolikor je predobro, da bi bilo lahko resnično je tudi možno, da je res tako.

 

Odnos se prične ‘prehitro’

Lahko se zgodi, da se moški že na prvem zmenku, še predno te prav spozna prične pogovarjati o vajini skupni prihodnosti. Planira, kam vse bosta šla in kaj vse bi rad s teboj doživel. Pozor! Lepo je, da si zanimiva moškemu, a razmerje se mora odvijati vseeno v nekem ustaljenem tempu. Če gre prehitro ‘navzgor’ je velika možnost, da bo šlo tudi zelo hitro ‘navzdol’.

 

Ne želi se pogovarjati o preteklih razmerjih

Nekaj čisto normalnega je, če ti ne bo želel zaupati vseh skrivnosti svojih prejšnjih razmerij. Zagotovo mu jih ne boš tudi ti. Znak, na katerega bodi pozorna je, da je skrivnosten nasplošno glede svojih preteklih razmerij in da se o njih ne želi pogovarjati. Najbolj pogosti izgovor se ponavadi glasi: “Pustiva preteklost, oba jo imava.” Kadar se moški ne želi pogovarjati o svojih preteklih izkušnjah z ženskami je to eden izmed znakov, da je v preteklosti že kdaj nenadoma izginil, mogoče celo, da je to redno počel, ko je prišel do določene točke v razmerju.

 

Obveznosti kot izgovor

Moški, ki se pripravlja na to da bo nenadoma izginil iz tvojega življenja, ni sposoben tega povedati. V kolikor njegovo obnašanje kaže na to, da bo izginil in ga s tem soočiš, bo najbrž našel izgovor, ki se nanaša na njegovo službo ali družino. Najpogostejša izgovora sta, da je postal nenadoma v službi zasut z delom ali da njegovi starši želijo, da jih bolj pogosto obiskuje.

 

Zanj je pomemben le sex

Prav možno je, da sta imela na začetku nekaj zelo prijetnih zmenkov. V tvojih očeh je naredil vse tako, kot si želiš. Niti se ni pojavil noben izmed drugih znakov, ki kažejo na to, da se moški pripravlja, da izgine iz tvojega življenja. A potem se nenadoma vse prične vrteti le še okoli sexa. Vedno, ko se dobita si želi le sexa s teboj in čustvena povezava, ki je bila prisotna na začetku, počasi prične izginjati. Ko čustvene povezave ni več in se vse vrti samo še okoli sexa oziroma telesne povezave, je zanj enostavno izginiti.

 

Kaj storiti, ko se pojavi eden teh znakov?

Zaznala si, da se pri tvojem moškemu prične pojavljat eden izmed zgoraj omenjenih znakov, mogoče tudi več znakov hkrati. Čas je, da v vajinem razmerju prevzameš malo pobude. Zavedaš se in čutiš, da ni vse tako, kot bi moralo biti. Preseneti ga! Če mu boš sporočila, da bi se rada z njim pogovorila je zelo verjetno, da ne bo prišel, temveč bo kar takoj izginil, saj je ravno pogovor tisto, česar si ne želi. Poizkusi biti igriva, dobre volje in nasmejana. Vem, da je to včasih težko, a tako boš moškega razorožila. Ne bo vedel, kaj resnično želiš od njega in ne bo imel časa si nadeti svojega oklepa, ko mu boš povedala, kaj te moti.

V kolikor bo tiho, se izmikal odgovoru, spremenil temo ali odvrnil, da je vse v najlepšem redu, je na tebi, da mu kar sama poveš, da ni tako. Nič ni narobe, če se v tistem odločiš, da ga zapustiš in mu to poveš, saj je zelo verjetno, da bo to drugače storil on. Prav možno je, da se bo namreč s tem strinjal in sprejel to novico z nasmeškom.

 

… in kaj storiti, ko se tak moški nenadoma vrne v tvoje življenje?

Zelo neverjetno je, da se bo nenadoma pojavil na tvojem pragu s šopkom vrtnic. Bolj verjetno je, da ti bo poslal kakšno sporočilo in čakal na tvoj odziv. V kolikor ga boš ignorirala, bo mogoče poizkusil še nekajkrat, a bo potem odnehal in te po vsej verjetnosti dokončno pustil pri miru, saj je uvidel, da njegovo početje ne prinaša željenega rezultata.

Mogoče pa je nekaj v tebi, kar ti ne da miru in se boš odločila, da boš odgovorila, ko te bo nenadoma zopet kontaktiral. Bodi previdna! Že takoj po njegovem kontaktu ga nagovori, da ti pove, zakaj je nenadoma izginil. Možno je, da se bo izognil odgovoru, spremenil temo pogovora ali pa ti podal kakšnega izmed izgovorov, o katrih sem pisal malo prej. V tem primeru je najbolje, da kar takoj prekineš komunikacijo z njim ali pa mu poveš, da nimaš interesa, saj je zelo verjetno, da te bo ponovno nenadoma zapustil.

Seveda je možno, da je izginil iz tvojega življenja tudi s tehtnim razlogom. To seveda ni nikakršno opravičilo za ravnanje, a obstajajo določene življenske situacije, ko enostavno kdo ne najde druge možnosti, kot da stori ravno to. Moški smo včasih prepričani, da bi ženski povzročila resnica več bolečin, kot to da enostavno gremo. Ja vem, motimo se. Če te moški čez čas kontaktira, se ti opraviči za svoje dejanje in ti želi razložiti, zakaj je to storil, je na tebi da se odločiš. Lahko ga ignoriraš, lahko pa sprejmeš njegovo opravičilo in pobudo na pogovor.

 

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

2 komentarja

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar