Na vsak način boš obveščen s strani ženske, da te bo zapustila, toda kakšni so znaki da bo ženska odšla iz tvojega življenja? Kot pri vseh mojih zapisih naj te opozorim, da je možno da si te znake tudi napačno razlagaš, da ženska nima namena oditi. Kadar pa se le-ti ponavljajo ali trajajo dlje časa je najboljše, da se pripraviš na to, da boš kmalu ostal sam

Res je, vsaka ločitev je neprijetna in jo je težko preboleti. A o tem, kako lažje premagati obdobju po tem, ko ostaneš sam, sem pisal v svojem zapisu “Ravnokar sva se razšla – spopadanje s čustvi“, kjer boš našel nasvete, kako lažje premagati obdobje, ki te čaka.

Naj se torej vrnem k znakom, ki jih kažejo ženske, ko se odločijo, da bodo zapustile moškega. Za vse ženske, ki boste brale ta zapis in vas zanima, kako moški kažemo, da vas bomo zapustili, najdete to v zapisu “Znaki, da bo moški izginil“.

 

Znaki da bo ženska odšla

Si zadnji, ki izve novice

Ko je ženska navdušena nad moškim, je ravno on prvi, ki poleg njenih prijateljic izve vse pomembne novice. Se pa lahko zgodi, da nisi več prvi, ki izve novice. Mogoče jih sploh ne ali pa že takrat, ko skoraj vsi ostali vedo. Bolj, kot si ženski prioriteta, prej boš izvedel njene novice.

 

Prične hoditi v posteljo ob drugačnih urah

Ona dobro ve, kakšne so tvoje navade in kdaj greš v posteljo. Kadar je navdušena nad teboj, bo komaj čakala, da gre skupaj s teboj v posteljo in se privije k tebi. Ko pa prične hoditi v posteljo pred teboj ali pa za teboj, s tem kaže da si ne želi intimnosti, sexa ali pogovora. Mogoče tudi skupnega branja knjige. 

 

Ignorira tvojo družino

Predno te bo zapustila, bo poskrbela za distanco do tvoje družine. S tem se bo najprej ločila od njih, nazadnje še s teboj. Veliko lažje ji bo namreč ločiti se od tebe, če bo pred tem že ločena od tvoje družine. V kolikor je bilo za vaju nekaj normalnega, da sta vsak vikend ali pa vsakega drugega obiskovala tvojo družino in sedaj več ne najde časa ali nima želje, bodi pozoren.

 

Se ne ureja več

Vsaka ženska je rada urejena za svojega moškega. K temu sodi tudi privlačno spodnje perilo. Če ji postane vseeno, kakšno spodnje perilo nosi, ko sta skupaj doma in se ureja samo še, ko gre s prijateljicami na pijačo ali v službo, je to znak da ji nisi več prioriteta. Nasplošno ženske s spodnjim perilom največkrat pokažejo, kako si ji pomemben. Ne govorim o tem, da ga drugi vidijo, a s tem pokaže, da se v prisotnosti drugih počuti bolj sproščena in privlačna.

 

Ni več ljubosumna

Če si še pred časom bil deležen pravega detektivskega poizvedovanja, kaj se je dogajalo na službeni zabavi ali večeru s prijatelji in se je to končalo, nekaj ni v redu. Ženske so naravno nekoliko bolj ljubosumne, kot smo moški. Kadar ta ljubosumnost ni več prisotna v vajini zvezi, je to lahko znak, da se ob tebi več ne počuti dobro.

 

Seveda to še zdaleč niso vsi znaki da bo ženska odšla, ki jih kažejo, predno se odločijo zapustiti moškega. Najboljši pokazatelj je to, da ji nisi več prioriteta in da ji je med sexom s teboj neprijetno oz. imaš občutek, da je malo prisiljen. 

Najbrž te tudi zanima, kaj storiti, ko pri ženski opaziš te znake. Poizkusi razmisliti, zakaj si ji bil privlačen, ko sta se spoznavala, kaj je tisto, kar jo je spravljalo v smeh, ko je bila ob tebi. Razen tega bodo tudi male spremembe pri tebi nekaj, kar jo bo spodbudilo k razmišljanju, da si najbrž zanimiv moški. Razmisli, kaj bi rad dosegel, postavi si cilje in ji povej, kaj bi rad. In nikoli jo ne pozabi vključiti v svoje cilje.

Še več je tega, kar lahko storiš, a to presega malo obseg tega pisanja. Lahko me tudi kontaktiraš in po svoji najboljši moči ti bom svetoval, kaj storiti, da te ženska ne bi zapustila.

 

Vsebina na tem blogu je zaščiteno avtorsko delo. Vsakršno nepooblaščeno kopiranje, reproduciranje ali uporaba v javne namene je kaznivo dejanje.

Dodaj odgovor

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

oddaj komentar